Меню Затваряне

Пачуърк работилнички април


Warning: Undefined variable $post in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

След като обявих програмите вчера за мое най-голямо щастие получих доста запитвания за пачуърк работилничките и текстилните работилнички, с които смятам да се занимавам аз.

На 21.04.12 от 14.30ч. ще правим апликации. Смятам да ви запозная с няколко вида апликации, защото те имат много разновидности и всеки творец следва да познава видовете, за да може за себе си да избере кой е най-подходящ за неговият стил на работа. Надявам се да успея да концентрирам най-основната информация в едно занимание и да ви вдъхновя да направите нещо свое. А защо не и много неща:)

На 22.04.12 отново от 14.30ч. ще шием цветя. Това е работилничка, която е малко по-различна от предишните ни три работилнички за цветя, тъй като набляга на създаването на цветя от плат. Цветята от плат освен всички предимства на истинските подарени цветя не носят някои тяхни недостатъци:) Ще имате възможност собственоръчно да си спретнете страхотни текстилни букети, които да ви радват и красят домовете ви дълго…

Първата работилничка на 28.04.12 от 14.30ч. е посветена на Crazy Quilting. Това е техника, която разбива строгите постулати в пачуърка и в същото време създава невероятни неща. А нещото, което ме радва най-много е, че в него се използват различни текстури, вместо само памучни тъкани:) За мен употребата на крейзи блоковете е най-вдъхновяваща когато се използват вместо… рамки за снимки, например… получават се много, много интересни неща:) Имах удоволствието да „присъствам“ на една полу дневна работилница с участието на една от най-изтъкнатите майсторки на крейзи пачуърк в света – Джудит Монтано. От практиката ми с крейзи блокът, който също е и част от основният курс по пачуърк съм забелязала, че това е блок, който или тотално се приема, или тотално се отрича… но бях изненадана колко още неща могат да се покажат и научат за него:) И вие се пригответе да бъдете изненадани:) Очакват ни прекрасни два часа, в които ще режем, шием и бродираме:)

Текстилната работилничка за помпони на 29.04.12 е отново от 14.30ч и има за цел да ви релаксира в неделният ден. Да се срещнем на сладки приказки и да сътворим нещо хуууубаво заедно. Помпоните могат да се използват за украса на дома и ще са доста ефектна добавка към интериора ви:) Независимо дали изберете да са шарени или дюс те ще са едно стилно допълнение, което сте сътворили сами на кафе и сладки приказки:)

Цената за всяка работилничка е 15лв. Те продължават по около два часа (понякога повече:)) и включват всички необходими материали:)

Надявам се да ви бъдем полезни и да се забавлявате заедно с нас. За да гарантирате мястото си на всяка една от организираните от нас работилнички е необходимо да заявите желанието си за участие на dvergenz@gmail.com. Насреща сме и за всякакви въпроси и предложения.

Заповядайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Undefined array key 0 in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
X