Меню Затваряне

Секция за употребявани хоби материали

Ето и още една онлайн новост, с която бих искала да се похваля.

От няколко дни в онлайн магазинът ни има нова секция, която се надявам да ви радва и да е полезна:)

С тази секция на нашият магазин бихме искали да помогнем на крафтърите, които са си купили повече от нещо и няма да им трябва останалата част. Тук можете да продадете или замените нещата, които желаете. За да бъдат публикувани те е необходимо да ни изпратите актуални снимки, цени и описания на dvergenz@gmail.com и ние ще ви съдействаме.

Рециклирането и пълната употреба на нещата е изключително важна за опазването на околната среда… Не можем безотговорно да консумираме… В същото време има много материали, които си заслужава да бъдат доупотребени. Много идеи могат да получат реализация без да са спирани от високите цени на новите материали.

Единственото изискване тук е да се предлагат неща, свързани с хоби… Независимо дали ще са материали за пачуърк, картички, плетки или някое друго, по-малко известно хоби…

Ако имате такива просто ни пишете:)

Публикуването и администрирането на обявите се извършва от нас безплатно. Все пак молим да се съобразявате с цените, които поставяте, за да могат материалите да не стоят просто публикувани, а да намират нови собственици:)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X