Меню Затваряне

Текстилни курсове за деца Reloaded


Warning: Undefined variable $post in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Е, настъпи и този час…

Не, че съм свършила всичката работа по магазина – днес дори едно от рафтчетата ме изненада неприятно, та… има още доста:) но… съм сигурна, че всичко ще се нареди както и когато трябва. Както вече ви се похвалих очертава се да заформим един прекрасен екип от преподаватели, които да събудят интереса ви към няколко различни вида текстилни изкуства. Иска ми се да ви представям всеки един от тях поотделно, затова няма да бързам с представянето на всички на куп:)

Някои от тях познавате от преди, от други места, от други работилнички… В общи линии що се отнася до мен хората, с които си избирам да работя (това включва дори и консигнациите в магазина) са хора, на които държа. Хора, които са ми първо приятели и след това всичко останало. В същото време са хора, които са ме убедили в качеството на нещата, които излизат от ръцете им. Хора, от които аз се уча… Не зная дали не бъркам като подхождам за втори път по този начин към бизнеса си… но времето ще покаже:)

Та… за курсовете.

Както всички знаете когато започнах детските работилнички за мен това беше сбъдната мечта. Забавлявах се искрено с децата и това е нещото, което ми липсваше най-много през изминалите три месеца. Затова и държа това да е първото нещо, което ще обявя в Дверген:)

На 7.04.2012 (събота) от 10.30ч. в ДЗверген на Патриарх Евтимий №25 с дечковците ще правим РОШАВИ ЯЙЦА.

А пък на 14.04. 2012 точно преди Великден ще се съберем да шием, рисуваме и украсяваме зайчета и пиленца от текстил:)

Всички сте поканени!

Заниманието би било подходящо и за дечица над 3 – 4 годишна възраст.

Цената на работилничката е 12лв.

Тъй като това е първата работилничка на Дверген очаквайте и изненади…

Чрез работата си с различни текстилни техники децата развиват въображението си, финните си умения, учат се да съчетават цветовете и материите. Усъвършенстват концентрацията си и прецизността. Но… най-много от всичко… се забавляват и играят:)

Честно казано нямам търпение да се съберем отново с постоянните присъстващи от работилничките преди коледа. Тъй като вече съм си „в квартала“ ще има и дечковци, които познавам от от бебета от градинката:)

Много, ама много ще се радвам да се запозная с всички ви и заедно да създадем прекрасни изненади за Великден докато мама и тати пият на спокойствие по едно слънчево съботно кафе:)

Заповядайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Undefined array key 0 in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
X