Меню Затваряне

Предизвикателството Ноа и Хая и детските летни работилнички


Warning: Undefined variable $post in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Преди два месеца – почти в самото начало на Дверген в магазина влезе една много симпатична дама. Поинтересува се от шалтетата и какво бих могла да измисля за близначета. Казах й различни варианти и по мое мнение си излезе доволна. Писах си идеята в списъка, защото си заслужава шалтошиещ човек като мен да измисли разни варианти за близначета от различни полове – сходни и все пак различни:)

Дамата не дойде… до онзи ден:) и то… вечерта около 8:) Припомни ми от къде ми се струва позната и се впечатлих, че все пак наистина дойде. Заизбирахме десени и съчетания. Това честно казано е любиииимият ми момент. После дойде и изненадата – трябваха й за събота!!!

Мисията – две шалтета

Срок – два дни

Излишно е да казвам, че моделът трябваше да е максимално опростен и все пак като за перфекционист, какъвто се оказа дамата:)

Много, много обичам подобни предизвикателства. Когато ме попита ще успея ли знаех какво ме чака… няколко безсънни нощи. И все пак… вярвам, че мога да постигна всичко, каквото си наумя и… естествено се заех с предизвикателството веднага.

През цялото време ших с усмивка и със съзнанието, че шия за две мънички, мънички бонбончета, които са родени по-рано от термина и са се борили здраво, за да имат тази събота своя пръв празник, на който те ще са главните и най-важните. Много беше вълнуващо, честно!
Това категорично е един от любимите ми проекти, един от върховете, които изкачих и… поредното доказателство, че наистина мога да постигна всичко, което реша, че искам:) Бих си всички видове рекорди, че и с удоволствие показвам резултата дори на най-големите си критици и учители (които безмерно обичам поради посоченият факт).

Върха беше, че благодарение на един от споменатите по-горе:) – Сузана от Curly Sue Home Art шалтетата бяха и прилежно и красиво опаковани.

Картинката наистина стана някак завършена:)

Ето и малко снимков материал:)

Тази седмица се случи още нещо вълнуващо…

Това са дечицата от последната от една цялолятна серия детски работилнички, които имах удоволствието да водя това лято. Имах огромен късмет и щастие да се запозная лично с Албена, която познавах до сега само виртуално… Тя е част от хората, които правят градският детски лагер едно прекрасно място за децата, чиито родители работят и през ваканциите (представете си):) Децата яздят, плуват, играят навън, творят красоти и… какво ли още не:) Правихме какво ли не с тях. Мъчно ми беше да им кажа чао за тази година… но… другото лято пак:)
Прекрасни, прекрасни деца!

1 Comment

  1. лятна занималня

    И това всичкото само за два дни!?! Браво! То си е направо геройство! И при това са станали страхотни шалтетата. Много са свежи и стилни, а са и уникални. Веднъж бях решила да се пробвам с пачуърка и да направя калъфка за възглавница. Първо много трудно съчетах парчетата – имах разни остатъци, но се оказва, че това да имаш някакъв наличен материал хич не е достатъчно. Второ я ших тази калъфка може би 3 уикенда и накрая почти се отказах. Една приятелка, по-сръчна от мен, ми довърши начинанието. Та с това искам да кажа, че и до ден днешен след като съм опитала нещо такова много уважавам хората, които се занимават с този вид творчество, защото знам колко е трудно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Undefined array key 0 in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
X