Меню Затваряне

Филц пана, телета, костенурчета и чанти :)


Warning: Undefined variable $post in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Ето я и новата ни седмица:)

Аз продължавам да съм супер вдъхновена на тема чанти, затова и неделната ни работилничка отново е на тази тема. Този път, обаче ще шием по-обикновени и все пак супер ефектни чанти.

През тази седмица ще се занимаваме също така и с довършване на филц паната, които започнахме миналият вторник. Ако сте имали желание за участие, но не сте успели да дойдете пак може да се запишете, защото докато едните довършват, другите могат да си правят без проблем основите.

Часовете на вечерните ни занимания вече са със старт 18.30, за да могат и работещите до 18 да се включат:)

В четвъртък пък ще шием костенурчета. Ще видите как се шие на дъга и ще си тръгнете със едно страхотно животинче, символ на дълголетие, мъдрост и късмет:)

Неделната пачуърк работилничка по пачуърк е подходяща за хора, които са шили малко или много, тъй като ще ни запознае с една конкретна техника – шиене с хартия. С тази техника се получават изключително интересни пачуърк блокове и имате възможността да постигнете голяма точност и прецизност.

 

И понеже ни очаква една страхотна седмица ще си позволя да публикувам и предварителната програма за следващата. Тя може да претърпи някакви промени, но е хубаво, когато можете да си направите планът предварително:) По-подробно представяне за нея можете да получите ако ни пишете с въпроси или просто да изчакате следващият понеделник:)

Седмица 25.06-01.07

Цената на всички текстилни работилнички е 15лв.

Филц работилничката и работилничката за шиене на чанти струват 20лв. поради по-сериозното количество необходими материали.

Абсолютно необходимо е да се запишете предварително на dvergenz@gmail.com, за да сте сигурни, че мястото ви е запазено.

Пожелавам ви една прекрасна седмица и не забравяйте да творите красоти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Undefined array key 0 in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
X