Меню Затваряне

Отчетно :)


Warning: Undefined variable $post in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Дамм… още преди да е приключила тази седмица ми се ще да се отчета…
не зная защо, просто така… може би, за да уловя мига и с думите да го съхраня и да го запазя за препрочитане след година:)

В общи линии тази седмица ще запомня като изпълнена със страсти, нови открития на прекрасни местенца, рязане на дебели четвъртини, мноооого шиене на пачуърк, и разбира се прекрасните работилнички. Откакто се помня все не ми е било удобно да седна на работилничка и да шия редом с курсистите. Не, че някой ме е спирал – точно обратното, но все гледам да им помагам, за да върви по-гладко работният процес или все имам нещо друго за свършване. Е, тази седмица нещо се промени. Не зная какво – може би умората се намеси. И във великолепната четвъртък вечер на работилничката за гердани на Вихра взех, че седнах и аз:) Направих си точно бижуто, което исках… Излишно е да спомена, че двата зелени черепа, подарени ми от една приятелка просто… заспаха:)

Благодаряяя!

Ето, вижте него и доволната ми физиономия:)

Ето и другата ми любима снимка от днес…

Освен това успях да сандвичосам два куилта, които буквално уших на един дъх измежду другите поръчки… Надявам се скоро да мога да ги покажа завършени.

Уших и първият си куилт от jelly roll – с него също ще се похваля когато го завърша. Зазавършвах и две шалтета за спалня, които ми се кипрят от миналата година:)

Разбира се варианта на снимката се оказа не окончателен (снощи към 1,30ч. ми хрумна по-удачна подредба на блоковете) 🙂

Ших разни мънички нещица – отдавна исках и аз да си направя от онези кръглички текстилни цветенца в саксийка… и…

А този игленик е плод на моят глад, причинен от новото начало на старата ми диета:) Не ви ли приличат на спагетки :))))

И няколко шарени и раирани кученца утре ще заселят Двергена… и…  рязах четвъртинки от прекрасните платове, които дойдоха най-сетне:)

Дамммм бизи, бизи прекрасна седмица:)

Утре пък ще правим текстилни пана с малчовците от 10.30,

от 14.30 джобарници и органайзери с каките:)

За другата седмица сме ви подготвили:

– Тилда зайчета – от 18ч. в понеделник и сряда.

– Основи на декупаж от 18ч в четвъртък

– Чантички за децата в събота и неделя от 10.30

– Чанти за големите в събота и неделя от 14.30:) Програмата за шиенето на чанти ще бъде допълнително публикувана тук съвсем скоро:)

Всички занимания са с цена 15лв (без детските работилнички, които струват 10лв), включват всички използвани материали и продължават около два часа.

За да запазите мястото си, моля изпратете ни мейл на dvergenz@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Undefined array key 0 in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
X