Меню Затваряне

Шиене на кукли Тилда


Warning: Undefined variable $post in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Куклите Тилда са може би най-популярният модел кукли в света. Те са сладки, малки, стават за игра и толкова достъпни. Името идва от авторката, създала всички модели. Може би стават толкова популярни и заради фактът, че създавайки една такава кукла хората едновременно получават много красива играчка по утвърдена кройка и в същото време имат шанса да добавят нещо от себе си… Дали това ще е надпис, цветя в косите на феята, сърчице, добавено върху летящото коте или по-завъртян модел рокля… няма значение – важното е да си е твоя собствена:)

Поради големият интерес към тези кукли решихме да организираме по-обстоен курс именно за тях. Заниманията могат да се посещават както по отделно, така и заедно, като при заплащане на целият курс, разбира се, има отстъпки:)

Ето и програмата за курса по дати и часове:

14.05.12 от 18ч ще правим най-продаваната и лесна за направа кукла – охлювче. Ще изберем десените, ще го украсим и персонализираме.

16.05.12 от 18ч ще шием летящи котета или друг от моделите, подходящи за бебчовци

21.05.12 от 18ч ще шием Зайчета – тук има няколко модела, между които ще си изберем. Ще се запознаем и с основните особености при изпълнение на избраната кройка.

23.05.12 от 18ч ще облечем зайчетата, ушити на предишното занимание и ще ги декорираме

28.05.12 от 18ч ше шием Феи. На това занятие ще се запознаем с особеностите на кройката на феите, тъй като те се създават по доста по-различен начин от останалите играчки Тилда.

30.05.12 от 18ч ще облечем, гримираме и направим коси на феите:)

NB! Възможно е да ни е необходимо още едно допълнително занятие за довършване на феите ако изберете по-комплициран модел.

Цена за всяко занятие 15лв. При заплащане на целият курс ползвате отстъпка.

Заниманията се провеждат в Дверген Крафт на Патриарх Евтимий 25.

Необходимо е предварително да ни изпратите мейл на dvergenz@gmail.com, за да гарантирате мястото си на курса.

Заповядайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Undefined array key 0 in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
X