Меню Затваряне

Дверген Крафт – неофициално открит:)


Warning: Undefined variable $post in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Прекрасен ден беше днес!

Искрено и сърдечно благодаря на всички, които минаха, поостанаха, на тези, които се обадиха и на всички, които мислиха за нас:)

Е, неофициалното откриване вече е факт:) Официално… най-вероятно няма да има, защото знаете колко се плаша от официалностите:) Пък и честно казано с удоволствие се лиших от „домашни кюфтаци, баници, вина“, суетни и пр. „традиции“.

Добре дошли сте по всяко време!

Надявам се и скоро да успея да седна зад машината и да поушия това-онова, защото… има толкова място и толкова много идеи:)

Надявам се също доставчиците да се смилят и най-сетне да юрнат камилите, с които явно внасят джаджите:) Поне платовете вече потвърдено летят:)

Днес магазинът се сдоби с няколко прекрасни невероятни станчета, които се надявам да зарадват дечовците, колкото зарадваха моите деца, когато купихме първият екземпляр. Станчетата скоро ще могат да бъдат намерени и в онлайн магазинът ни.

Другата ни придобивка са прекрасните „Направи си сам“ комплекти на Заек Баек, които със сигурност ще зарадват децата и които също ще намерите скоро и в онлайн предложенията ни.

Детската работилничка в събота вече се пръска по шевовете, най-вероятно ще се наложи да направим такава и за неделните сутрини, защото купонът с дечовците определено си заслужава:)

Работилничките на Вихра в петък (11ч.) и събота (14ч.) също се пълнят, но за тях все още се намират няколко места:)

Пишете ни ако имате въпроси или бихте искали да се запишете за някоя от тях и очаквайте още няколко уникални курса, чиито програми вече едва се сдържам да обявя!

Благодаря ви, че ви има!

За любопитните да ни посетят ще кажа, че до края на седмицата ни предстои зареждане, затова макар и открит магазинът няма да работи:) Разбира се съм на среща ако имате някакви въпроси на dvergenz@gmail.com

Заповядайте другата седмица, когато вече съвсем сериозно, заредено и (да се надяваме) с табела започваме работа 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Undefined array key 0 in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
X