Меню Затваряне

Коледни работилнички – декември


Warning: Undefined variable $post in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

След непредвиденото прекъсване на серията ни от работилнички (за което отново се извиняваме) вече сме готови с програмата на оставащите ни две до коледа.

Както вече знаете тази събота ще правим подложки за маса. Измислили сме доста алтернативни техники за правене на подложки, затова сме сигурни, че ще ви хареса… заповядайте:)

На 10.12.2011

От 11ч. с децата ще правим гирлянди… Ще се постараем чрез панделки, мъниста и меки текстилни украшения, които децата създават сами да нанижем нещо красиво за коледа. Ще ги напълним и с аромати, за да съчетаем красивото с практичното.

От 14.15ч. с възрастните ще правим разбира се отново гирлянди, но тях ще си позволим да предизвикаме с по-сложни модели:) Ще напълним отново с коледни аромати, за да наистина да внесем уют в дома ви и да направим очакването на празника по-приятно:)

На 17.12.2011

С децата от 11ч. ще си направим торибички за сладки. Ще предизвикаме мъниците с нови бодчета, за да украсят нещата си и да си тръгнат с торбички за съкровища:)

От 14.15ч. с възрастните по традиция също ще правим торбички и тук смятаме отново да ви предизвикаме с различни начини за украсяване на торбичките – бродерия, апликация и пр. Ще можете сами да съчетаете и изберете мотивите, така че най-точно да се впишат във вашият интериор.

Цена на заниманията за деца – 15лв (за повече от едно деца цената е по 10лв на дете)

Цена на работилничките за възрастни – 15лв.

Заниманията продължават 2 – 2.30ч. и включват всички използвани материали.

Ако и вие сте вдъхновени от новите ни теми – пишете ни на dvergen@gmail.com, за да се запишете за участие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Undefined array key 0 in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
X