Меню Затваряне

Курс по филц, багрене, шиене на кукли и работилнички за деца


Warning: Undefined variable $post in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Октомври месец в Тийкет ще започне с новите ни курсове.

От понеделник – 3.10.11 от 18ч. започва новото издание на курса ни по Багрене и създаване на 2Д и 3Д кукли .

Местата за него са почти запълнени, затова ако имате желание да се запишете можете да го направите с мейл или по телефона в рамките на тази седмица.

Занятията се провеждат два пъти седмично – понеделник и сряда от 18ч. в продължение на 4 седмици.

Състои се от две части – първа част – багрене на платове и шиене на 2Д играчки, която се провежда в две занятия. Цена та за тях е 30лв и включва всички използвани материали.

Втората част се състои от шест занятия, в която ще се научите да шиете, гримирате, поставяте коси и обличате 3Д играчки, както  и много други тънкости, които ще ви гарантират създаването на невероятни и уникални подаръци за близки и приятели:) Цената на втората част е 70лв. и включва всички използвани материали.

Курсът ни по филц вече има първите „завършили“ творци, затова бързаме да обявим и следващото му издание. Забавлението на него е гарантирано, както и това, че ще си тръгнете с невероятно красиви и приложни неща, както и с усещането, че сте открили цяла една нова техника, която с лекота да използвате в творчеството си като допълнение, аксесоар или просто бижу:)

Курсът се състои от 3 занятия. Започва на 6.10.11г. от 18ч, но може да се провежда както в четвъртък вечер, така и през почивните дни в зависимост от желанието на участниците.  Възможно е и еднократно посещение, което се таксува различно.

Цена на курса 35лв. Цена на еднократно посещение 15лв. В цената са включени и всички използвани материали.

Работилнички за деца.

Работилничките се провеждат всяка събота от 14ч, но е възможно при желание да направим и специални работилнички в други дни от седмицата. Децата имат възможност да се докоснат до техники и похвати, да създават сами, да фантазират и майсторят всякакви текстилни изделия – от гобленчета и цветя до меки пачуърк одеала. С децата програмата се уточнява спрямо техните интереси и желания. Програмата ни е разчупена с цел децата наистина да следват интересите си като разбира се се съобразяваме освен с тях с възможностите на всяко едно поотделно. Цената на занятие е 10лв и отново включва всички използвани материали.

След средата на октомври очаквайте и новият ни курс по апликиране и шиене на чанти. Сигурни сме, че и там ще има много неща, с които ще сме ви полезни и ще направим изкарването ви приятно.

Разбира се Курсовете ни по пачуърк събират постоянно участници. С радост бихме отговорили на всички ваши въпроси и бихме искали да сме ви максимално полезни.

Ако имате желание за други занимания, то не се колебайте да се свържете с нас и ние с радост ще се постараем да осигурим най-опитният преподавател, за да направим ежедневието ви по-цветно и красиво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Undefined array key 0 in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
X