Меню Затваряне

Пачуърк уроците за седмицата 20-26 август

Вчера бяхме на… Пиротска:) Предполагам доста от вас знаят смесените ми емоции към тази улица, оказа се, че доста от творците ги споделят:))) Но пък за моя най-голяма изненада си прекарахме разкошно! Тук е момента да благодаря сърдечно и на организаторите на цялата тази августовска феерия – София Диша, защото те определено се погрижиха всичко да ни е наред:) С нетърпение очаквам следващата неделя, когато ще сме на площад Независимост:) Ето Дверген, видян през обектива на Керстин Маринов, на която също много, много благодаря за подкрепата, помощта и… страничният поглед:)

Миналата седмица пристигнаха и първата част от невероятните пачуърк платове на котки, кексчета, облачета и разбира се цветя. Можете да ги видите тук, а скоро и на сайта:)

Тази седмица ще имаме и още десетина попълнения:)

Честно казано с нетърпение чакам краят на август (въпреки, че „дишащите недели“ ще ми липсват), когато хората ще се приберат и ще можем да разнообразим програмата от работилнички:) Така че… следете ни! Най-прекрасното тепърва предстои:)

И разбира се – програмата ни за тази седмица:

 

Курсовете и работилничките са с цена от 10 до 15лв. За да се запишете за участие е необходимо да изпратите мейл на dvergenz@gmail.com. Не се колебайте да се свържете с нас и за всичко друго, което ви интересува от нещата, които предлагаме:)

Успешна седмица!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X