Меню Затваряне

Седмицата 2-8 юли в Дверген:)


Warning: Undefined variable $post in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Е, готова е вече и програмата за следващата Дверген седмица:) Постарахме се отново да ви предизвикаме и заинтригуваме. Надявам се сърдечно да успеем заедно да надвием горещините и да си изкараме едно невероятно лято.

Ето първо табличката, а след това и обяснението по нея:)

На работилничката за несесери ще шием такива с цип. Тя е подходяща и за хора, които не се чувстват много уверени в шиенето, но все пак биха искали да опитат, както и за такива, на които им се експериментира с форми и техники. Работилничката ще се състои в два различни дни, за да можем да отговорим на нуждите както на мамите  с дечковци, които биха искали да разнообразят ежедневието си (вторник от 11ч.), така и за работещите хора, които искат да си починат като направят нещо приложимо със собствените си ръце (неделя от 12,30ч.).

Цената на работилничката е 15лв и включва всички използвани материали.

Във вторник вечер ще си направим елементи за бижута от филц. Повечето от вас вече познават невероятната ни преподавателка от www.felt-bg.com При нея винаги забавлението и красотите са гарантирани. Елате с идея какво бижу ви се носи, а ние ще се погрижим да надминете собствените си очаквания:)

Цената на работилничката е 20лв. и включва всички необходими материали.

В сряда вечер от 18,30ч  ще шием костенурчета. Въпреки, че имаме кройка, с която ще разполагате ще обсъдим и вариантите, по които тази кройка може да бъде персонализирана… целта е в крайна сметка всеки от вас да създаде собствена играчка, която да е такава, каквато си я представя – уникална и прекрасна:)

Цената на работилничката е 15лв и включва всички материали.

В четвъртък сутрин ще се занимаем по-подробно с блокът Дрезденска чиния. Това е един разкошен блок, който може да има няколко вариации. Ще се запознаем с тях и ще измислим и наши собствени:) Курсът е подходящ за напреднали, но и за смели начинаещи в пачуърка ентусиасти:) На края от блока можете да си направите поставка, подложка или възглавничка….

Цена – 15лв с включени материали:)

В четвъртък вечер от 18,30ч ще правим отново цветя от плат. Ще ви предизвикаме с модели, които са едновременно лесни и гениални, а също така и с модели, които изискват малко повече сгъване, пълнене и прецизност.

Цената на работилничката е отново 15лв.

Наистина се надявам да ви хареса изборът и разнообразието от теми за следващата седмица. Моля, не забравяйте, че за да запазите място на която и да е от работилничките е необходимо предварително да изпратите мейл на dvergenz@gmail.com

Желаем ви прекрасни почивни дни!

И… накрая, но в никой, никой, никой случай не последно… бих искала да ви се похваля с прекрасните ми първи завършили пачуърк курса в Дверген ученички – Свилена и Анна-Мария. Удоволствие е всеки „работен“ ден, който започва с усмивката на малката шушулка. Удоволствие е и когато виждам доволният, постигнал съвършен блок поглед на майка й… Освен това тя е може би първият човек, от всички, които карат и са карали курса, който наистина направи шалте от блоковете… Със здраве да се ползва и да ви топли, радва и усмихва толкова, колкото вие радвате, топлите и усмихвате мен! И разбира се нови и нови покорени върхове:)

БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕКРАСНИТЕ МИГОВЕ, МОМИЧЕТА:)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Undefined array key 0 in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
X