Меню Затваряне

Спечелилият текстилно бижу и какво ще преподаваме тази седмица


Warning: Undefined variable $post in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Е, вече с чиста съвест мога да помахам за довиждане на лятото. Миналата седмица в двата работни дни успях да се срещна с някои от най-любимите ми клиенти, които обратно пропорционално на лястовичките бяха мигрирали към моретата и планините за цяяяяяяяяяло лято. Просто не мога да ви опиша колко много се радвам, че се завърнаха. Тази седмица си позволих и нещо, на което не вярвах, че съм способна, а именно… да си взема цели 4 почивни дни. Е, под почивни все пак разбирайте шиене вкъщи от зори до мрак (разбира се и с елементи на кафепиене) но… се убедих, че шиенето вкъщи има един такъв много, много специален вкус и разбира се резултат. Много, много се забавлявах и разучих две техники, с които много скоро ще се похваля. Оказаха се невероятно увлекателни:)

Другата хубава новина е, че четири почивни дни се оказаха повече от предостатъчно за мен, затова и реших този понеделник да си работя:) Заповядайте:)

Прилагам и програмата за тази седмица, която отново започва да става толкова интензивна, колкото бих искала. Сега остава само да мобилизираме и останалата част от преподавателският екип на Дверген и всички неща ще си дойдат на мястото:)

За да се запишете за желаният от вас курс или работилничка е необходимо да ни изпратите мейл на dvergenz@gmail.com. Цената на всяка работилничка е 15лв, а на детските е 10лв. Включени са всички необходими материали:)

Желая ви прекрасна и успешна нова седмица, мили приятели!

Спечелилият текстилно бижу от играта ни е Силвия Стоянова. Ще се свържем с нея, за да си получи наградата. А вие участвайте в следващата ни игра, която ще обявим още утре:)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Undefined array key 0 in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
X