Меню Затваряне

Пачуърк, кукли и текстилни работилнички, плетки и…


Warning: Undefined variable $post in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Това е програмата, с която ще се постараем да ви забавляваме и предизвикаме в следващите две седмици.

Имаме и две участия – следващата събота -28.04.12 при НДК в събитието Фолк Колор, което обещава да е доста забавно. Идеята му е да пренесе духа на българската носия във времето и да я проследи дори до наши дни. Надявам се да се видим и там.

На 6.05.12 ще сме в Южен парк – ще се забавляваме и ще показваме разни интересни неща. Дано времето е хубаво!!!

 

Тези две седмици с Вихра ще правим отново бижута.

На 25.04 от 18ч.  ще предизвикаме хората, които знаят, че сами могат да сътворят късмета си и… ще ги съпътстваме по пътя сами да направят късметлийските си гривнички:) Ще се използват много интересни техники и Вихра ще ни покаже как с лесно достъпни материали да сме красиви.

На 27.04 отново от 18ч. ще си направим така модерните и актуални бижута за чанти… Преподавателката е отново Вихра, материалите лесно достъпни, а границите… отвъд въображението ви:)

На 25.04 и на 27.04 от 15,30ч. започва и КУРСЪТ НИ ПО ПЛЕТЕНЕ НА ДВЕ КУКИ.

Нямам търпение да видя какво ни е подготвила преподавателката, тъй като имам нужда от опресняване на знанията в това поприще, а и ми е страшно любопитно за новите неща, които предстои да научим:)

На 29.04 от 12,30ч ще поставим началото и на плетенето на една кука с това да си оплетем ластик за коса:) С него ще се запознаете с основните бодове и техните символи. Ще добият смисъл понятията „започване, завършване, синджир, висок и нисък пълнеж“ и др След този урок ще можете сами да правите собствени произведения от сорта на подложки за чаши, гривни и пр.

Работилничките по плетене на една кука ще продължат с плетене на портфейл (на 26.04 от 15ч.) и калъф за телефон (05.05 от 12.30), които пък ще ви запознаят с полу висок пълнеж, залепена та бримка и двойният пълнеж. На всяко занимание ще се запознаем и със символите на всеки един бод, който взимаме.

На детската работилничка на 29.04 от 10.30ч. ще правим венчета. От досегашният ми опит с такива работилнички зная, че децата много се забавляват да правят подобно нещо, още повече след като ще научат и как да правят текстилните си цветенца сами.

А на 5.05 от 10.30 ще правим топчета… умение, което със сигурност ще им послужи занапред:)

Пачуърк работилниците ни на 29.04 и на 5.05 от 14.30 ще правим съответно подложки за чаши от остатъчни парченца – ще шием, куилтваме и разбира се ще се забавляваме. На 05 май пък ще се занимаем доста обстойно с техниката Paper piecing, която ще ви изненада с начина си на изпълнение и красотата от получените произведения:)

На първото занимание на курса за шиене на кукли Тилда (02.05. от 11ч) ще шием охлювчета. Те са супер приятни за създаване и декориране. Много популярни играчки и в същото време крият изненади, на които си заслужава да се обърне внимание. Гарантирано и ще ви забавлят!

Ето и легенда на цветовете в таблицата:

с ЧЕРВЕН ЦВЯТ са отбелязани работилничките на Вихра

със ЗЕЛЕН ЦВЯТ са работилничките по плетене на една кука на Албена

със СВЕТЛО СИН ЦВЯТ са работилничките на Биляна по плетене на две куки

с КАФЯВ ЦВЯТ са пачуърк и текстилните работилнички

в ТЪМНО СИНЬО са детските работилнички

Цената на всяка една работилничка е 15лв. При предплащане за серия от заниманията през двете седмици има отстъпки.

Необходимо е да се запишете предварително за курса, който бихте желали да посетите, за да можем да запазим място за вас.

Записванията стават на dvergenz@gmail.com.

Заповядайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Undefined array key 0 in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
X