Меню Затваряне

Чисто новички нещица :)


Warning: Undefined variable $post in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Е, най-сетне го дочаках… новичкото начало което май ще се окаже заглавие на цялата ми година:)

В случаят е начало на новият сезон в Дверген – моят си сезон – есента… Чаках го с голямо нетърпение, защото времето става едно такова уютно… Хората вече не мислят единствено кой път да подхванат и се задържат повечко у дома:)

С огромно нетърпение искам да ви представя новият сайт… Разбира се, предстои му още много работа докато успея доволно да потъркам ръце, но… съм доста доволна от това новичко начало:)

Новички са и двете допълнителни рафтчета в магазина, които го допълниха и някак… завършиха и подредиха картинката…

Пачуърк възглавнички, шалтета, завивки и играчки
Ето го третото рафтче за пачуърк в Дверген:)

Начало поставяме и на съботните работилнички с Вихра. В тях ще се постараем да разчупим основно текстилният модел в Дверген и ще ви предизвикаме да направите всевъзможни неща с подръчни материали. Несъмнено ще се забавлявате:)

Започваме и специални Мастър класове по пачуърк с първата сертифицирана майсторка по пачуърк в България – Лилия Илкова. Човек с много опит и 20 годишен стаж в това изкуство. С нейна помощ ще имате възможност да се запознаете с доста по-завъртени техники. Някои от Мастър курсовете биха могли да се посещават и от хора, които не са преминали основното пачуърк ниво, но имат желание и смелост да опитат. Всяка стъпка се обяснява детайлно и не би трябвало да затрудни участниците.

Ново начало предстои и в текстилните работилнички с Грета Проданова. Там отново ще ви предизвикаме с много, много интересни неща, които ще можете да ушиете отново вкъщи и да подарите на близките си, осигурявайки един уникален и специален подарък за всеки празник. Или пък… ще поставите гордо на стената, за да можете да се фукате с постиженията си.

Грета е основният преподавател и на разнородните ни работилнички за куклоправене. Тази есен и зима ще ви предизвикаме отново с направата на кукли Тилда, на кукли Примитив и разбира се… всевъзможни животинки.

Детските работилнички хич не са спирали да се вихрят. Новото около тях е, че в следващите няколко месеца те ще се провеждат само в събота от 10.30 до 12.30, защото неделните сутрини са заети с индивидуални уроци:)

Ново новеничко е и работното време на магазина –

ВТОРНИК – НЕДЕЛЯ от 10,30 до19,00ч.

ПОНЕДЕЛНИК – почивен ден

Насреща сме за всички идеи, които ви хрумват и бихте искали да опитате с наша помощ. Не се колебайте да ни пишете с въпроси, а ние ще се постараем да създадем най-удачните условия за осъществяването на идеите ви.

Благодаря ви много за подкрепата и интереса към това, което правя:)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Undefined array key 0 in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
X