Меню Затваряне

Специално намаление:)


Warning: Undefined variable $post in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Мили приятели,
Повечето от вас знаят, че на мен и семейството ми ни предстоят кардинални промени, свързани с географското ни местонахождение:)
С много, много свито сърце ми се налага да се разделя с Дверген Артз. Разбира се, вече има нова страничка във фб Dvergen Quilt & Gift, която ще съм ви страшно благодарна ако харесате. На нея ще публикувам нещата, които правя на английски и норвежки. На сайтът www.dvergen.com също предстоят кардинални промени, но за тях по-късно. Сайтът, който виждате в момента, заедно със всичката информация, събрана в него ще бъде достъпен на нов адрес, за който ще ви пишем веднага след като е готов:)
Той ще се поддържа и обновява от моята мила приятелка – Ева Танушева, която ще е и наследник на магазинчето на Патриарх Евтимий 25 и разбира се администратор на българската фб страница.
Надявам се да продължите да сте толкова прекрасни и лоялни клиенти, каквито винаги сте били с мен… Много, много ви благодаря, че осмислихте годинката ми и ми помогнахте да вярвам в мечтите… Надявам се дори от разстояние да продължа да ви радвам и вдъхновявам.
По случай последната ми седмица в Дверген на Патриарх Евтимий 25 бих искала да обявя едно тотално 10% намаление на всичко в магазинът. Минете, за да си кажем довиждане, да пием по нещичко и да си вземете нещо по-изгодно:)
Разбира се ще се срещнете и с новото лице на българският Дверген:)
Това, което мога да ви гарантирам е, че ви предстоят много, много красиви изненади с Ева. Лично аз с нетърпение очаквам да видя с какво ще ни зарадва:)
image

2 Comments

 1. Олга

  Здравейте!
  От скоро време се запалих по пачуърк и ми се иска да си купя инструменти за да работя по-добре. Предпочитам фирма Олфа и търся нож (45), подложка (24 х 36) и линийка 15 см от тази фирма. Имам налични долари в системите Payza, PayPal и малко на Weboney. Въпросът ми е: имате ли в наличност тези инструменти и приемате ли плащане от електронни системи?
  Благодаря предварително за отговора.

  • admin

   Здравейте,
   В момента имаме налични желаните от вас инструменти, но нямаме налична тази марка. Предлагаме марка, която е абсолютно еквивалентна като качество, но на доста по-ниски цени. Приемаме плащане чрез Paypal.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Undefined array key 0 in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
X