Меню Затваряне

Коледна томбола 2012


Warning: Undefined variable $post in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Е, като ще се свършва света… поне да го изпратим подобаващо:)

Много мислих по въпроса дали въпреки факта, че честването на периода на очакване на Коледа (1.12-24.12) е католическа традиция следва да правя подобно нещо… Да празнуваме ли коледа още от 1ви декември? Честно казано преди да имам удоволствието да се докосна до католическите традиции, свързани с празника това да има адвент календари и пр. винаги ми се е струвало един голям маркетинг трик.

За мое най-голямо учудване… при сблъсъка ми с реалността (преди десет години:)) се оказа, че всичко това има смисъл. Освен, че Коледа е един от най-светлите празници, той е и във време, в което природата не ни предлага много, много разнообразие, почивка и забавление. Наличието на адвент периода (времето на очакване) освен чисто религиозен има и друг смисъл… Когато всичко около теб е студено, тъмно и замръзнало инстинктивно се хващаш за всяко едно нещо, което носи усмивка.

Ето и първата Коледна томбола на Дверген. Както всяка седмица творим заедно и изглеждаме като работилничка на Дядо коледа, така и ще раздаваме подаръци.

Кой може да участва?

Всички, които са харесали фейсбук страницата ни и са закупили или поръчали продукт от Дверген – независимо дали онлайн от Етси , чрез фейсбук или тук от страницата в периода 1.12.12 – 22.12.12. Нямате ограничения в размера на покупката – каквото си харесате:)

Каква ще е наградата?

Всяка събота до Коледа на детската работилничка някое от джудженцата на Дверген ще изтегля по един от вас, който ще печели наградка. Тези, които не са изтеглени през седмицата ще участват и в следващите томболи и разбира се, за голямата награда, която ще ни е осигурена от един от най-популярните, обичани и харесвани автори на Дверген – Грета Проданова.

Коледният базар с работилнички…

През последната събота преди коледа – 22.12.12 сме подготвили и друга изненада. Ще защитим името си (което от норвежки значи “джудже”) и ще си спретнем няколко истински работилнички за подаръци.

Мястото на базара е любимото ни кафе-бар Ориша, което се намира на Солунска 50:)

Освен дежурните детски и текстилни работилнички ще имаме и сладки, осигурени от Анн Белева, направа на етикетчета за подаръците от Даниела Тодорова, ще поплетете с Алма Дар. И разбира се неустоимите коктейли и невероятни похапванки, сервирани в уникалният бар Ориша:)

Най-най-най-хубавата новина е, че разбира се всички тези неща (с изключение на консумацията на барът, разбира се) ще са безплатни. Така де… свършекът на света, такъв, какъвто го познаваме е подобаващ повод да попразнуваме:) За да можем на другият ден да се събудим по-добри, по-обичащи и по-творящи…

Надявам се, че съм ви зарадвала поне мъничко и съм огряла неделната ви сутрин… Участвайте в томболата и заповядайте на Коледните ни работилнички:)

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Undefined array key 0 in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
X