Меню Затваряне

Кинкалерия, пачуърк платове и коледа!


Warning: Undefined variable $post in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 882

Тази седмица започва доста обещаващо!

Получихме потвърждение, че сме избрани за дистрибутор на някои от световните марки – производители на пачуърк платове и джажи. Но… това е „стара“ (миналоседмична) новина:)

Тази седмица започнахме с потвърждение, че съвсем скоро в магазинът ще можете да намерите разкошни дървени копчета и разбира се невероятни метални мъниста, с които проектите ви просто ще достигнат следващото ниво. Честно казано, бидейки копчо-мънисто-джаджо-платоМАН нямам търпение да видя какво ще ни донесе котката:) Но… казват, че търпението е добродетел, пък аз нали имам амбиции в тази посока:)

Тази седмица се очакват и десетте нови десена, които успяхме да осигурим за вас. Този път с преференции ще са мами, баби и други желаещи да зарадват момчешката част от семейството си с нещо ушито от тях. Да, десените са сериозно момчешки:)

И все пак… за да не задълбавам в тема, в която не съм компетентна (бидейки майка на две дъщери и собственик на женско куче и коте от… същият пол:)) ще кажа, че и хората, които харесват да шият в оранжево – кафявата гама  също ще бъдат облагодетелствани.

Нямам търпение, наистина… Толкова се радвам, че 2012 вече брои последните си козове и се опитва да ни сплаши с лошо време (защото никаква друга гадория не й остана:))

Предлагам да прекараме времето до краят й в шиене:) Така ще имаме един много хубав спомен от много меко казано годината на изпитания… годината, в която „краят на света“ висеше във въздуха… но за това ще пиша по-натам… когато наистина мога да въздъхна с облекчение, да й помахам за довиждане и да се усмихна на новата:)

И разбира се… да не забравя!

Понеже доста от вас казаха, че не са видели поканата ни за Базарът на 22.12.12

Тази събота (22.12.12) с приятелите ни от кафе – бар Ориша на Солунска 50 организираме Коледен базар с работилнички – ще има сладки, безплатни работилнички за децата, плетки. Ще имате и удоволствието да опитате невероятният асортимент на заведението. Заповядайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Undefined array key 0 in /home/dvergen/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
X