Плат на ролка (jelly roll)

 

Платовете, нарязани на ролка са много, много удачен начин да постигнете разнообразие без да се налага да инвестирате големи суми. Ролките ви икономисват и нуждата да сте си закупили специалните инструменти – подложка, ротационен нож и линия преди да започнете първият си пачуърк:) В последствие, разбира се, ще ви се наложи ако искате да експериментирате с форми…

Този нов продукт за българския пазар е добре известен на практикуващите пачуърк по света. Затова и за мен е огромно удоволствие да мога да го предложа, и то на много, много атрактивна цена:) Скоро в магазина ще има безплатна работилничка с идеи за какво можете да използвате тези безценни ролки, която ще бъде документирана и качена и на сайта:)

Ролките са за тези, които нямат време да режат тонове ленти сами, нямат специалните инструменти, за да го направят или просто харесват съчетанието на ДЕСЕТ различни десена.

Ролката съдържа 20 ленти с размери 6х112см.

Article written by

Добре дошли на мястоТО за пачуърк, цветни платове, хоби материали и уникални подаръци! Надяваме се да ви заредим, вдъхновим и изпълним дните ви с красота:)

2 коментара

  1. cvetana ninova 18 март, 2015 at 11:05 | | Reply

    желая да разгледам десените,вече ушших един пачуърк с ваши матерали

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply