Работилнички за изработване на парцалени кукли

Днес (сряда, 21.11.12) в Дверген от 18.30ч. ще имаме работилничка за изработване на парцалени кукли. Ще започнем със зайчетата Тилда, тъй като те са една чудесна основа, над която да градим останалото. Все още има две местенца, затова ако имате желание да се запишете и научите как се правят тези така популярни и обичани кукли – просто ни пишете, за да ви включим в групата.

В събота (24.11.12) на пачуърк работилничката ни от 16.30ч. ще обърнем внимание на блокът Дрезденска чиния. Това е един невероятен блок, който освен ефектен е и страшно красив. С изработените произведения можете директно да си направите възглавнички (цената за пълнежа и гърба на възглавничките не се включва в цената на работилничката) или да ги използвате като част от нещо по-голямо:)

Работилничката за зайчета се състои в две занимания и е с цена 15лв за всяко. Включва всички необходими материали. Цената на работилничката за блок Дрезденска чиния е отново 15лв и включва всички материали, както и шаблон, за да можете да шиете дрезденски чинии и вкъщи:)

Article written by

Добре дошли на мястоТО за пачуърк, цветни платове, хоби материали и уникални подаръци! Надяваме се да ви заредим, вдъхновим и изпълним дните ви с красота:)

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply