Тази седмица :)

Зная, че много от вас очакват план с работилничките тази седмица. Благодаря ви за последователността и за това, че ни следите. Тази седмица, обаче… няма да организирам работилнички. Тъй като лятото беше наистина горещо и доста набраздено със събития… вече започвам да чувствам как непрестанната работа и участието до голяма степен НАВСЯКЪДЕ се отразява и на мен, и на работата ми. Затова и реших да се възползвам от последният шанс за „дълъг уикенд“ и да се опитам да почина в дните от 6ти до 9ти септември. До 6ти местата за курсът по пачуърк са вече заети. За утеха на хората, които са искали да ме навестят точно тогава ще кажа, че пак можете да го направите. Необходимо е единствено да ми драснете мейл (dvergenz@gmail.com) или да се обадите на 0884947744, за да можем да съгласуваме графиците си. Няма да пътувам никъде:)

От следващата седмица ни очакват нови и нови предизвикателства. Започваме активно сезонът на курсове и работилнички и… ви чакаме отпочинали и презаредили с емоции!

Прекрасна седмица, мили приятели!

Article written by

Добре дошли на мястоТО за пачуърк, цветни платове, хоби материали и уникални подаръци! Надяваме се да ви заредим, вдъхновим и изпълним дните ви с красота:)

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply