ТекстилниТЕ бижута, диадеми, брошки, ключодържатели…

Много пъти съм споделяла какво предизвикателство са за мен текстилните бижута… Е, за почти половин годината откакто се престраших да направя първото си такова бижу изпод ръцете ми излязоха вече доста диадеми, брошки, ключодържателчета и (две) колиета:) Забавлението все още е максимално… толкова ми е приятно да създавам подобни джвъчк. Те са и перфектното малко нещо, което подарявам на любими клиенти… изобщо – намериха си мястото в моят живот.

 

 

И въпреки, че винаги съм им отдавала необходимата радост и внимание при правенето диадемите успяха още веднъж да ме изненадат.  Знаете, че се хвърлих на диадеменото приключение заради по-голямата ми дъщеря, която е и мой основен Мениджър качество… е, точно с нея имах премеждие и е, точно с нея разработихме най-новата си колекция диадеми. Част от нея можете да видите вече на фейсбук страницата ни, другата част още не е снимана, но… следва:)

Тези бижута бяха създадени в момент, в който доста дечица имаха нужда от подкрепа, утеха и нещо красиво и… изпълниха предназначението си. Другата част вече е в магазина и очаква прекрасните главици на малки и големи маНдами, че да засияят в синхрон:)

Благодаря ви отново, че ви има!

 

Ето и посветената на текстилните бижута игра във фб:

Сподели и спечели диадема!!!

Article written by

Добре дошли на мястоТО за пачуърк, цветни платове, хоби материали и уникални подаръци! Надяваме се да ви заредим, вдъхновим и изпълним дните ви с красота:)

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply