Archives by date

You are browsing the site archives by date.

Лятно намаление

Лятно намаление

С удоволствие обявяваме лятната ни промоция на парченцата с размери 30х78см. Надяваме се тяхната ведрост да се впише в проектите ви това лято. Намалените парченца можете да намерите в раздел „Платове“ Приятно творене! От 01.07.11 до 08.07.11 магазинът ще работи от 10 до 14ч.

Панаир на киселото мляко 21-23.07.11 Разград

Панаир на киселото мляко 21-23.07.11 Разград

Ето ни и тук… След повече от 12 часово „приключение“ с БДЖ пристигнахме в Разград. Влаковите ни неволи, обаче бързо бяха превъзмогнати, защото бяхме посрещнати от слънчево време, вдъхновяващи хора – невероятни и сръчни… срещнахме много, много нови приятели. И най-вече заинтригувахме много нови хора от изкуството на пачуърка:) Ето и албумчето от нашето панаирно приключение Разград 2011 Оля, благодарим… Read more →

Промоция:)

Промоция:)

Днешната новина е свързана с лятната ни промоция. За да ви вдъхновим да шиете и през лятото избрахме лентите (с размер 5х110см) от колекцията на Дан Бенет, които да намалим за вас. Ще очакваме прекрасните ви творения с невероятните платове. Приятно пазаруване!

Пачуърк лято!

Пачуърк лято!

С тази прясно морска снимка бихме искали да ви пожелаем прекрасно лято… Очаквайте много скоро и чисто новите попълнения към летните пачуърк изкушения в магазина ни.