50 нещаИграРаботилнички

Детски конкурс за рисунка

Идеята за тази игра дойде разбира се от моите п’инцеси. Каката един ден ми донесе картинка на неизменният фаворит принцесите. Специалното обаче беше, че си имаше ПАЧУЪРК одежди:) Някак си се почувствах дооооста поласкана и горда и ми се струва, че би било прекрасно, ако и децата знаят що е то пачуърк:)

Затова и обявявам Конкурс за детска рисунка на тема Пачуърк:)

Можете да нарисувате как спинкате с любимото си одеалце, как играете с парцалената си кукла, каква текстилна играчка бихте искали да ви донесе дядо Коледа и всевъзможни подобни истории от плат:)

След това снимайте творението си и ни изпратете снимката на мейл dvergenz@gmail.com Ние ще я публикуваме в специално създадено албумче, а вие можете да я споделяте от там и да събирате „харесвания“.

Срокът на конкурса е до Коледа – 25.12.12:)), когато ще си изберем победителя според това кой е събрал най-много „харесвания“ във фейсбук. Тогава ще си направим и купон с участниците, ще потворим безплатно, ще хапнем сладки с чай и ще се позабавляваме…

Искаше ми се награда да получат всички деца, които са участвали, затова си избрахме тя да е 50% намаление на някоя от детските работилнички в Дверген. За децата извън София ще направим уговорката, че могат да си използват намалението когато пожелаят – без ограничение във времето или ще организираме специално за тях такава, когато идват до София:)

Тази събота (3.11.12)  от 16ч заповядайте и на работилничката ни за ботушчета, за да си направите коледни чорапчета и… рисувайте!

Пожелаваме ви прекрасна кратичка ваканция, мили дечица!

 

Have any Question or Comment?

2 comments on “Детски конкурс за рисунка

rada

onazi risunka koqto ste pokazali na kolko godi6no dete e

Reply
Кети Димитрова

Тя е само оцветяване, но нямах по-нагледна авторска:)

Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translator

    Translate to:

Харесайте ни във Facebook

X